Skip to main content

Making of – Nutcracker

By 3D

Bij MPC hebben ze weer een mooie making-of gemaakt. Een kijkje in de keuken voor iedereen die wil weten hoe het gebruikt van 3D gebruikt wordt tegenwoordig.

Op de Hyperloop

By 3D, Publicatie

Niet op de “hype-train” maar letterlijk OP de Hyperloop.

Een paar jaar geleden begon Elon Musk (Tesla, SpaceX) het Hyperloop project met als doel super snel transport te creëren. Het team van TU Delft is een van de grote spelers in deze competitie. 19-06-2018 was de presentatie van hun “Atlas 01”. De super snelle Hyperloop Pod die alle records verbreekt. Bijzonder om deel uit te mogen maken van dit geheel in de vorm van visuals en animaties voor de presentaties van Team Delft.

Made in Taiwan – 04

By 3D, Publicatie

Niet alles is Made in Taiwan… De prijswinnende “Camel Trophy” staat deze maand ook in het grootste Taiwanese computer graphics magazine. 4 pagina’s vol met achtergrond informatie over hoe deze plaat is gemaakt.

Viral Vines

By Geen categorie

Een animatietest om vegetatie te laten groeien ging binnen de CG gemeenschap viral. Het werd opgepikt door Autodesk (ontwikkelaar van 3D software) en ChaosGroup (onwikkelaar van render software) en binnen enkele uren werd deze video honderden keren gedeeld, ge-liked en getweet. Geweldig om te zien.

Best Visual Object

By Awards, Publicatie

De “Camel Trophy” valt in de prijzen. Het toonaangevende Visual Wanderers heeft er deze maand een prijs op geplakt: BVO is our monthly award for the Best Visual Object uploaded on our *Members section. All of our official *Members participate in this contest. VWTeam selects the monthly winner, who wins specific prizes from VW Sponsors, and a nominee to become a New Club Artist primarily based on its high-quality standards.

Macro Rendering

By 3D

Macro  ̶p̶h̶o̶t̶o̶g̶r̶a̶p̶h̶y̶ rendering. Studie naar fotorealisme en belichting. En kom eens op de koffie…