Realizm is een kleine maar erg ambitieuze studio .

Om haar klanten van dienst te kunnen zijn hebben we een goed op elkaar ingespeeld team en een breed netwerk van zelfstandigen dat verschillende disciplines combineert.

Opgericht door Jochem Aarts. Afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie te Rotterdam met als specialisatie: 3D animatie. Na enkele jaren werkzaam te zijn geweest in Amsterdam en Eindhoven is hij Realizm Creative Studio gestart.

Inmiddels is hij uitgegroeid tot een 3D specialist met brede vakkennis en streeft altijd naar het hoogste kwaliteitsniveau. Met een goede mix van creativiteit en techniek weet hij zich altijd te onderscheiden. Ook in het buitenland bleef dit niet onopgemerkt en werkte hij samen met een aantal internationale studio's om nieuwe projecten te realiseren.

Master at work

In 2013 won hij een van de meest prestigieuze prijzen die er binnen de mondiale 3D industrie te behalen zijn. Hij ontving de Master Award voor zijn “Abandoned Bel Air” dat ondertussen in diverse internationale verzamelboeken en vakliteratuur is gepubliceerd, waaronder Exposé – Finest Digital Art in the Known Universe.

Awards & Publicaties